Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کارشناس مسائل استراتژيک گفت: روح حاکم بر انيميشن باب اسفنجي تربيت کودکان با تفکر ليبراليسم است، هفت گناه کبيره مسيحيت در قالب هفت شخصيت اصلي اين انيميشن آمده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، حسن عباسي شامگاه دوشنبه در افتتاحيه چهارمين نمايشگاه ايران نوشت با بيان اينکه اين نمايشگاه يک کار تميز فرهنگي و نمونه يک اقدام آتش به اختيار از سوي جوانان مؤمن و انقلابي است، اظهار کرد: از امام باقر (ع) پرسيده شد حکومت حقه شما اهل‌بيت (ع) چه زماني محقق مي‌شود؟ حضرت در جواب داستاني را نقل کردند و فرمودند در دوراني عالمي زندگي مي‌کرد که يک پسر داشت اما اين پسر هيچ‌گاه از محضر پدر خويش استفاده نکرد و از او علمي کسب نکرد در حالي‌ که همسايه اين عالم از شاگردان پا به‌ رکاب اين عالم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: در لحظه مرگ عالم فرزند خويش را فراخواند و به او گفت در زمان حياتم از علم من بهره‌اي نبردي اما پس از مرگم اگر به علم من احتياج پيدا کردي به نزد همسايه برو و از او مدد بخواه، زماني گذشت و روزي حاکم شهر به مشکلي برخورد و براي حل مشکل به دنبال پسر عالم فرستاد، پسر به ياد حرف پدر به همسايه مراجعه کرد و همسايه به او گفت هرچه حاکم از تو پرسيد بگو که الان عصر گرگ است و هرچه هديه گرفتي با من سهيم شو، پسر عالم همين کار را کرد و حاکم به او انعام داد اما پسر عالم طمع کرد و حق همسايه را ادا نکرد.
اين استاد دانشگاه در ادامه داستان نقل‌ شده از زبان امام باقر(ع) بيان کرد: مدتي بعد مجدد حاکم به مشکلي خورد و پسر عالم را فراخواند، اين بار پسر عالم با شرمندگي به نزد همسايه رفت و همسايه با همان شرط قبلي به او گفت حاکم هرچه از تو پرسيد بگو الان عصر و دوره قوچ است، اين بار پسر عالم مي‌خواست انعام را با همسايه سهيم شود اما تعلل کرد و فراموش کرد، براي بار سوم نيز حاکم به مشکلي خورد و پسر عالم را صدا کرد، وي باز هم به نزد همسايه رفت و همسايه به او گفت با همان شرط قبلي، حاکم هرچه از تو پرسيد بگو زمان و عصر ترازو است.
*ايمان بدون عمل صالح بي‌ارزش است
کارشناس مسائل استراتژيک ادامه داد: اين بار پسر عالم همه انعام را به نزد همسايه برد، همسايه پول را قبول نکرد و گفت دفعه اول تو قصد نداشتي سهم مرا بدهي و ندادي بنابراين دوران گرگ بود، دفعه دوم قصد داشتي که سهم مرا بدهي اما تعلل کردي بنابراين دوران قوچ بود و اما بار سوم تو هم قصد داشتي سهم مرا بدهي و هم آن را پرداخت کردي بنابراين دوران ترازو است.
اين آينده‌پژوه با بيان اينکه امام باقر (ع) نيز دوران اهل‌بيت (ع) را به همين داستان تشبيه کرده‌اند، تصريح کرد: يک‌ زماني مردم ايمان نداشتند و براي حکومت صالحان هم کاري نمي‌کردند که دوران گرگ بود، زماني مردم باايمان شدند اما عمل صالحي نداشتند، بنابراين ايمانشان ارزشي نداشت و دوران قوچ بود، در دوران بعدي مردم هم ايمان داشتند هم عمل صالح انجام دادند، امام باقر(ع) فرمودند زماني که مردم ايمان داشته باشند و براي تحقق حکومت ما تلاش کنند آن دوران، زمان ترازو، قسط و عدل است.
* بعضي مثل اباعبدالله الحسين(ع) با سربريده به‌ سوي خدا دعوت مي‌کنند
اين استراتژيست حوزه امنيت دوران ما را شبيه دوران قوچ دانست و خاطرنشان کرد: مردم دوست دارند فسادي در جامعه نباشد اما براي آن تلاشي نمي‌کنند، رسالت انبياي الهي براي تحقق قسط و عدل بوده و مصداق امروز ايمان کامل همراه با عمل صالح امثال شهيد حججي‌ها هستند؛ کسي که قلب‌هاي داخلي و خارجي را تکان داد و مانند امام حسين(ع) با رفتنش اثرش چندين برابر شد، بعضي مثل اباعبدالله الحسين(ع) با سربريده به‌ سوي خدا دعوت مي‌کنند و اين‌ها مصداق کساني هستند که با خدا پيمان بستند و بر سر عهد خود استوار ماندند.
وي شرط رسيدن به دوران ترازو را زياد شدن شهيد حججي‌ها دانست و عنوان کرد: جامعه‌اي که در آن قسط و عدل اجرا مي‌شود اسلامي است، جامعه امروز ما در تربيت حسيني و رضوي و مهدوي موانعي دارد؛ قهرمانان واقعي مانند شهيد حججي در کنار ما هستند اما توجه ما به يک قهرمان پوشالي و ضدفرهنگي خارجي است، در سالگرد خلق شخصيت سوپرمن، يک خاخام يهودي گفت سوپرمن همان کالئيل است، کالئيل به معناي کليم‌الله و همان موسي (ع) است.
* در شناساندن قهرمانان ملي خود ناتوان بوده‌ايم
عباسي در ادامه تصريح کرد: شما مي‌بينيد سوپرمن چشمان آبي و پوستي سفيد دارد يعني همان نژاد اصيل يهودي که مانند حضرت موسي که به کوه طور مي‌رفت و با خدا صحبت مي‌کرد؛ شخصيت سوپرمن هم به فضا مي‌رفت و با خورشيد صحبت مي‌کرد، آنها در حالي بيش از 200 فوق قهرمان را در قالب فيلم و کتاب و بازي معرفي مي‌کنند که ما در شناساندن قهرمانان ملي خود ناتوان بوده‌ايم، بايد در صنايع پايين‌دستي مانند همين نوشت‌افزارها نيز کار فرهنگي کنيم وگرنه فعاليتمان ابتر و ناقص خواهد ماند.
وي با انتقاد از کم‌کاري فرهنگي در صنايع پايين‌دستي گفت: از دل شخصيت قهرمان غربي انواع انيميشن، فيلم، سريال، کتاب، بازي رايانه‌اي، بازي فکري، نوشت‌افزار و حتي طرح روي کيک تولد هم درمي‌آيد و ما تا رسيدن به اين نقطه فاصله‌ داريم اما نبايد نااميد شد، بايد صنايع پايين‌دستي مانند همين نوشت‌افزارها را چه در بعد فرهنگي و چه در بعد اقتصادي از چيني‌ها پس بگيريم.
*روح حاکم بر باب اسفنجي تربيت ليبراليسم است
اين استاد دانشگاه با اشاره به انتشار کتاب فلسفه باب اسفنجي، بيان کرد: در اين کتاب آمده است که روح حاکم بر اين انيميشن تربيت کودکان با تفکر ليبراليسم است، هفت گناه کبيره مسيحيت در قالب هفت شخصيت اصلي اين انيميشن آمده است، در خانواده سيمون‌ها و شيرشاه نيز همين‌طور است.
کارشناس مسائل استراتژيک در ادامه عنوان کرد: اين مسأله روي ناخودآگاه کودک اثر مي‌گذارد و او فقط همين هفت گناه را بد مي‌داند و ديگر نمي‌فهمد که زنا، ربا و هم‌جنس‌بازي هم گناه کبيره است، چراکه انيميشن‌هاي غربي اين‌چنين نمي‌گويد، انيميشن پوني‌ها يکي از آن برنامه‌هايي است که بر مبناي تفکر کابالايي عرفان يهود ساخته‌ شده است؛ جنگ امروز جنگ شناختي است.
اين آينده‌پژوه با اشاره به هزينه‌هاي کلان ساخت انيميشن‌هاي خارجي يادآور شد: هزينه ساخت يک فيلم بلند انيميشن خارجي از کل هزينه يک سال بخش‌هاي مختلف فرهنگي شامل صدا و سيما و ... بيشتر است؛ منافع ملي نشأت گرفته از هويت ملي است، هنرمندان بايد 40 گناه کبيره مسلمين را در قالب 40 کاراکتر جذاب انيميشني طراحي کنند به‌ نحوي‌که به ذهن مخاطب غيرمستقيم القا کند، دليل ماندگاري و زيبايي اشعار فردوسي و نظامي و ديگر شاعران اين است که مفاهيم ارزشمند را در قالب نماد بيان مي‌کردند.
*10 تا 15 درصد محصولات نوشت‌افزار بازار ايراني هستند
اين استراتژيست حوزه امنيت با بيان روايتي از امام سجاد(ع) اظهار کرد: حضرت مي‌فرمايند مردم جامعه 6 دسته هستند دسته اول شيرها که هميشه به دنبال راهي براي تسلط بر ديگران‌اند، گروه دوم گرگ‌ها که همان تجار و در خريد مال مذمت آن را مي‌گويند و در فروش آن مدحش، گروه سوم سگان هستند که مردم از زبان آن‌ها آسايش ندارند و اگر مدح آنها را مي‌گويند براي خلاصي از زبانشان است که اين گروه در واقع همان رسانه‌هاي معلوم الحالند؛ گروه چهارم روباه هستند که دين خود را به قيمت روز مي‌فروشند، گروه پنجم خوکان هستند که حق و باطل برايشان فرقي ندارد و اگر به سمت باطل دعوتشان کني آن را اجابت مي‌کنند و بره‌ها گروه آخر هستند که مؤمنان هستند و بقيه مردم پشمشان را مي‌چينند، گوشتشان را مي‌خورند و استخوانشان را مي‌شکنند.
وي در پايان رمز تغيير وضع گروه ششم را انجام کارهاي فرهنگي و ساخت فيلم و انيميشن دانست و عنوان کرد: انقلاب اسلامي هم ريزش‌هايي داشته و هم رويش‌هايي که همه را بايد با هم ديد؛ در بهترين حالت 10 تا 15 درصد محصولات نوشت‌افزار بازار ايراني هستند، نيروهاي انقلابي بايد کار اقتصادي را ياد بگيرند.
انتهاي پيام/ي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۱۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

چقدر طول کشید که از پیرمرد شجاع و وفادار و بامزه «آپ/ بالا» خوشتان بیاید و با او همدلی کنید؟ نوازنده شکست‌خورده انیمیشن «روح» که در زندگی نتوانسته دنبال رؤیای نوازندگی‌اش برود و تازه پس از مرگ در عالم ارواح شجاعت لازم را برای تغییر زندگی‌اش به دست می‌آورد، چقدر شما را به خطر کردن و پی رؤیاهای‌تان رفتن ترغیب کرده؟ همین اواخر، انیمیشن معمولی «لئو» چقدر دیده شد و پیام ساده و عملی‌اش که ماهی را هروقت از آب بگیری تازه است، به دل‌ها نشست. ۸ انیمیشنی که در ادامه معرفی شده بخشی از خاطره چند نسل از دنیای انیمیشن است.

شرک (۲۰۰۱)

کارگردان: اندرو آدامسون و ویکی جنسون

محصول: امریکا

یک شخصیت چطور وارد فرهنگ عامه ــ آن‌هم نه فقط فرهنگ عامه کشور سازنده بلکه فرهنگ عامه بسیاری از مردم در سرتاسر جهان ــ می‌شود، پاسخش شرک است. اگر شما کسی را به شرک تشبیه کنید بلافاصله مخاطب شما متوجه می‌شود که منظور شما چیست. شرک و دیگر شخصیت‌های این انیمیشن دیدنی خیلی زود جای خود را در میان شخصیت‌های ماندگار انیمیشن باز کردند. بچه‌ها و بزرگ‌تر‌ها به سرعت عاشق این موجود سبز گنده بداخلاق، اما مهربان و شجاع شدند و حالا سال‌هاست که تماشاگر دنباله‌های آن هستند. حتی اگر دیگر انیمیشنی از شرک تولید نشود، شرک همیشه به حیات خود ادامه می‌دهد.

شرکت هیولا‌ها (۲۰۰۱)

کارگردان: پیتر داکتر

محصول: امریکا

در مانستروپولیس، هیولا‌ها با ترساندن بچه‌ها از صدای جیغ آن‌ها انرژی تولید می‌کنند. اما کارخانه تولیدکننده جیغ بچه با مشکل تامین انرژی روبه‌رو است، چون کودکان دیگر مثل سابق نمی‌ترسند. هیولا‌ها از هر گونه تماس با بچه‌ها مطلقا منع شده‌اند، اما سالی و مایک، دو هیولای متخصص ترساندن بچه‌ها، در اثر اشتباهی وارد دنیای بچه‌ها می‌شوند و همه‌چیز به هم می‌ریزد. در این بین سالی و مایک کشف می‌کنند که صدای خنده کودکان انرژی بیشتری تولید می‌کند. کمتر انیمیشنی به اندازه «شرکت هیولاها» در ترغیب آدم‌ها در مواجهه با ترس‌های‌شان که علت و اساس‌شان را هم نمی‌دانند موفق بوده است.

عصر یخبندان (۲۰۰۲)

کارگردان: کریس وج

محصول: امریکا

حتی اگر فرنچایز «عصر یخبندان» را هم ندیده باشید، احتمالا آن سنجابی را که با چنگ و دندان برای حفظ دانه بلوطش خودش را به آب‌وآتش می‌زند و بلا‌های زیادی سر خودش و دنیای اطرافش می‌آورد دیده‌اید. یکی دیگر از انیمیشن‌های ماندگار سال‌های آغازین هزار سوم میلادی که تا همین امروز خاطره خوش آن در ذهن تماشاگرانش باقی مانده، «عصر یخبندان» است. داستانی درباره دوستی، مدارا، پذیرش تفاوت‌ها و در عین حال احترام به محیط زیست با شخصیت‌های دوست‌داشتنی‌ای مثل مندی و سید که زوج ناجور، اما جدانشدنی‌ای هستند. درامی جاده‌ای، اکشن و ماجراجویی که شوخی‌های بامزه‌اش به حفظ قوام و انسجامش کمک زیادی کرده.

در جست‌وجوی نمو (۲۰۰۳)

کارگردان: اندرو استنتون و لی آنکریچ

محصول: امریکا

درونمایه جست‌وجو در اغلب انیمیشن‌ها قابل تشخیص است. انگار از روز اول که قرار بر پا گرفتن صنعت انیمیشن بوده، طالع شخصیت‌های انیمیشن را با جست‌وجو و سفر نوشته‌اند. سه مرحله کلی سفر قهرمان که به «جدایی» (سفر به دنیای ناشناخته‌ها)، «تشرف» (ماجراجویی در دنیای ناشناخته‌ها) و «بازگشت» (برگشت به دنیای عادی) قابل تقسیم است در این انیمیشن و بسیاری انیمیشن‌های دیگر کاملا رعایت شده. اینجا سفر درونی با سفر بیرونی هم‌راستا و هم‌زمان شده و تماشاگر راحت‌تر می‌تواند تاثیر سفر در پخته شدن خام را دریابد. فیلم اکرانی بسیار موفق داشت و این موفقیت با ساخت دنباله «در جست‌وجوی دوری» تدوام یافت.

کورالاین (۲۰۰۹)

کارگردان: هنری سلیک

محصول: امریکا

انیمیشن استاپ موشن را اصولا گرم و گیراتر از انیمیشن دوبعدی و سه‌بعدی می‌دانید یا نه؟ اگر فکر می‌کنید استاپ موشن فضایی صمیمی و دوستانه دارد، «کورالاین» حسابی غافلگیرتان می‌کند. اگر فکر می‌کنید که استاپ موشن اصولا فاقد صمیمت و جذابیت انیمیشن‌های دوبعدی و سه‌بعدی است، باز هم «کورالاین» شما را متحیر می‌کند. شاید اگر تیتراژ این انیمیشن جذاب را نبینید، حدس بزنید که کارگردانش تیم برتون است که البته فانتزی‌هایش تاریک‌تر و دلهره‌آورتر شده. «کورالاین» پاسخ به پرسشی کنجکاوی‌برانگیز، ولی در عین حال ترسناک است که هر آدمی در بچگی با آن مواجه شده: اگر پدر و مادر آدم جوری دیگری بودند، چه می‌شد؟

مری و مکس (۲۰۰۹)

کارگردان: آدام اِلیوت

محصول: امریکا

مری و مکس، دو آدم با دنیایی فاصله میان‌شان، دوست مکاتبه‌ای هستند. مری که در استرالیا زندگی می‌کند و خانواده‌ای ازهم‌پاشیده دارد در هشت‌سالگی از سر اتفاق شروع به نامه‌نگاری می‌کند با مکس چهل‌وچهارساله چاق و مشکل‌دار در روابط اجتماعی. رابطه این دو به تدریج عمیق‌تر می‌شود و مثل هر رابطه دوستانه دیگری به مشکل می‌خورد. مری و مکس مستعدند که به تیره‌روزی‌های زندگی با شدت و حدت واکنش نشان دهند و همین ویژگی هم هست که برای تماشاگر ملموس‌شان می‌کند. انیمیشنی ماندگار با تکنیک استاپ موشن.

انومالیزا (۲۰۱۵)

کارگردان: چارلی کافمن و دوک جانسون

محصول: امریکا

مردی میان‌سال به نام مایکل که متخصص خدمات مشتریان است برای سخنرانی در کنفرانسی وارد هتل فرگولی می‌شود. هتل فرگولی در ظاهر هیچ شباهتی به هتل اوِرلوک فیلم «درخشش» (۱۹۸۰) استنلی کوبریک ندارد که ساکنانش را به انزوا می‌کشاند، روح‌شان را با سیاهی تغذیه می‌کند و دست آخر باعث جنون‌شان می‌شود. در واقع فرگولی برای مایکل به مراتب بدتر از اورلوک است. در این هتل است که مایکل با خودش و زندگی پوچ و بی‌روحش مواجه می‌شود. این انیمیشن که با تکنیک استاپ موشن ساخته شده همان روح فیلمنامه مشهور «درخشش ابدی یک ذهن پاک» را دارد؛ غمگین و دریغ‌خوار که با سردی رئالیستی‌اش برگشت‌ناپذیر بودن زندگی را توی گوش مخاطب می‌زند و خوشبختانه پایانی نسبتا خوش دارد.

لاکپشت قرمز (۲۰۱۶)

کارگردان: مایکل دودوک دی ویت

محصول: فرانسه و ژاپن

اگر در انیمیشن دنبال آواز و حرکات موزون و دیالوگ‌های بامزه هستید، این انیمیشن به هیچ وجه مناسب شما نیست. این انیمیشن بی‌کلام است و صدای طبیعت و موسیقی گوش‌نواز راوی آن. مردی که با جریان آب به جزیره‌ای متروک و دورافتاده آورده شده، تصمیم می‌گیرد با قایقی از جزیره بگریزد، اما لاکپشت قرمز عظیم‌الجثه‌ای بزرگ‌ترین مانع بر سر راه او برای رهایی است. مرد برای بازگشت به اجتماع و خلاصی از طبیعت هرچه در توان دارد رو می‌کند، ما خلاصی واقعی او در صلحی است که با طبیعت نصیبش می‌شود. «لاکپشت قرمز» تماشاگرش را به فکر می‌اندازد که زندگی در طبیعت چه بهایی دارد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان‌های انقلابی است
  • معلم میراث‌ دار انبیا در تعلیم و تربیت و انسان‌سازی
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان های انقلابی است
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت